ریموو اکستنشن مژه در خانه
در بلاگ های قبلی راجع به اکستنشن مژه خواندیم. اینکه اکستنشن مژه چیست و چه کنیم تا ماندگاری اکستنشن ما بیشتر شود اما گاهی پیش می آید که شما به هر دلیلی میخواهید مژه های اکستنشن شده خود را ریموو کنید. در قدم اول چون چشم اندام حساس و مهمی می باشد توصیه می کنیم که به سالن های معتبر و یا مژه کار خود مراجعه کنید تا ریموو اکستنشن را برایتان انجام دهد اما اگر زمانش را نداشتید و یا قصد داشتید در خانه این کار را انجام دهید کافیست مراحل گفته شده در این بلاگ را مرحله به مرحله انجام دهید.
یکی از عللی که ممکن است فرد به فکر ریمو اکستنشن خود بیفتد خسته شدن از اکستنشن مژه و یا سنگینی آن بر روی چشم و پلک فرد باشد. به این موضوع دقت داشته باشید که اگر اکستنشن مژه چشم شما را دچار التهاب کرده حتما و حتما به مژه کار خود مراجعه کرده تا نسبت به ریموو آن اقدام کند این موضوع بسیار دارای اهمیت است. گاهی نیز با گذشت 10-14 روز بسته به رشد موهای مژه، مژه ها رشد کرده و اکستنشن شما به سمت جلو می آید و باعث زشت دیده شدن و یا برخورد با چشم هایتان می شود.
چگونه در خانه اکستنشن مژه خود را ریموو کنیم؟
- در قدم اول باید چشم های خود را کاملا تمیز کنید و دقت داشته باشید آرایشی در چشم شما موجود نباشد. البته استفاده از ریمل و خط چشم موقعی که اکستنشن مژه گذاشته اصلا توصیه نمی شود زیرا باعث عدم ماندگاری مژه های شما می شود. حتما چشم های خود را با شوینده مناسب بشویید.
- در قدم بعدی باید به چشم های خود بخار آب برسانید همانطور که در مورد ماندگاری و مراقبت مژه گفته می شود از بخار آب و یا آب داغ پرهیز کنید در مورد ریموو باید از آن استفاده کنید. یک ظرف را آب کرده و به جوش برسانید سپس یک حوله بر روی سر خود بیندازید و بخار آب را به چشم خود برسانید.
- در قدم بعدی با استفاده از یک گوش پاک کن تمیز آغشته شده به روغن نارگیل یا زیتون بر روی ریشه های مژه های خود بکشید و اجازه دهید آرام آرام مژه های شما رها شود. توجه کنید که به هیچ عنوان مژه های خود را به زور نکشید در این حالت مژه های خودتان نیز دچار مشکل می شود. سپس با شانه مژه، مزه های خود را شانه کنید تا به راحتی مژه های جدا شده بیفتد.
- در انتها نیز مژه های خود را با شوینده مناسب شست و شو دهید تا چربی اضافه از روی مژه های شما برداشته شود.
به این نکته توجه داشته باشید که بهترین زمان برای ترمیم مژه های اکستنشن شده بین 15الی 21 روز می باشد، زمان بیشتر از این مژه های شما را دچار آسیب می کند اما اگر هزینه های ترمیم در مدت زمان کوتاه برای شما سنگین است می توانید با کمک روش بالا مژه هایی که خیلی بالا آمده است را جدا کنید سپس هر زمانی که توانستید نسبت به ترمیم آن اقدام کنید.
اگر نوع چسبی که استفاده کرده اید قوی نباشد، این روش برای شما کارساز خواهد بود؛ در غیر این صورت به مرکز اکستنشن مژه بروید و از اکستنشن کار خود بخواهید این کار را به صورت حرفه ای و با مواد مخصوص ریموو اکستنشن مژه و ریموور کاشت مژه حرفه ای، برای شما انجام دهد.
مراقبت های بعد از ریموو کاشت مژه در منزل
برای پاکسازی مژه ها و پلک های طبیعی از باقی مانده مواد، از میسلار واتر یا شوینده ملایم چشم استفاده کنید و با یک برس که برای این کار طراحی شده است مژه ها را برس کنید تا تمامی مواد خارج شود.
اگر پس از پاکسازی این احساس را داشتید که مژه های شما قدرت خود را از دست داده و یا دچار ریزش شده است می توانید از یک سرم برای تقویت و مراقبت از مژه های طبیعی خود استفاده کنید. نمونه زیادی از این محصولات در بازار موجود می باشد که با توجه به بودجه و برند مدنظر خود می توانید از آنها استفاده کنید. به این نکته توجه داشته باشید که اغلب تقویت کننده های مژه به حالتی هستند که نباید استفاده از آنها را به یکباره متوقف کنید زیرا دچار ریزش ناگهانی نیز خواهید شد.